Hela vägen in i kaklet ? ?

Tjolahopp tjolahej!

Idag är det onsdag – men det känns ändå som helg. Inga lektioner igår, inga lektioner idag, helgdag imorgon och ledig på fredag, sa vi att sommaren och studenten börjar närma sig?!

Meeen, jag känner mig dock aningens stressad inför detta. Trots att sommarplanerna med jobb på lingis och Eurogym och lite resor och lite mer jobb och lite Coldplayyy börjar klarna, och att jag dessutom börjar få ett hum om vad jag skall hitta på när sommaren väl är slut, känns det som att det är MYCKET som skall hinnas med fram tills dess. Det odiskutabelt största är givetvis SM, som börjar bli en större och större noja för mig för var dag som passerar. Landningarna blir hårdare, foten gör ondare och samtidigt ska volterna bli bättre och bättre. Att vara skadad när det är köttperiod är verkligen inte roligt, men att vara skadad under tävlingsträningen är nog minsann värre, mycket med tanke på att vi tävlar så sällan som vi faktiskt gör. Jag menar, hade jag inte kunnat vänta med att gå och få ont till i höst? Eftersom jag numera endast går under seniorklassen så hade foten iallafall inte kunnat förstöra mitt JSM. Menmen, det är så enkelt att gnälla och desto jobbigare att göra någonting åt det. Idag har jag dock lovat mig själv att gå in med en riktig fighterinställning, jag ska kämpa för varje landning, avsett hur det känns i luften.

På tal om ingenting, igårkväll kom jag på en sak. Idag är det nio dagar kvar till SM. Det innebär ungefär en och en halv vecka, vilket i sin tur innebär att detta är vår näst sista bloggvecka och därmed mitt näst sista inlägg i SM-bloggen 2016. Say what?? Så, har ni frågor eller funderingar som ni vill hinna ställa innan vi signar ut härifrån för sista gången är det lika bra att ställa dem så snart som möjligt!

Nu i efterhand har jag märkt hur jag utan tvekan varit den sämsta av oss bloggare på att publicera träningsvideor, så jag ska se om jag kan få något filmat inom en snar framtid så mina inlägg blir lite skojigare att kolla på.   

Roligare än så blir det nog inte idag, utan nu får ni (precis som jag) gå hem och ladda för att göra den bästa träningen någonsin. Jag vågar garantera att om ni samtidigt lyssnar på Amazing med Danny Saucedo (om ni minns den, mellolåt från typ 2012) så kommer allting gå många tusen gånger bättre!

13082088_981296351966232_1487265924_n 13115776_981295431966324_124003145_n

Bjuder på lite bilder från tidigare tävlingar, defileringen på Svenska Cupen 2015 i Stockholm och efter tävlingen i våra fantastiska strumpor i ett 100 grader varmt Sundsvall.

 

Kram
Johanna

 

Förresten, jag skulle givetvis vilja tacka LUGI och Stadium så hemskt mycket för våra dösnygga kläder!! Ni som sett min instagram vet att hoppbilder är det bästa jag vet – så jag var givetvis tvungen att provhoppa in mitt linne också :ppp Jag älskar det!!

13149825_981290151966852_9653563_n

Kommentera

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.