SM veckan är här!!

Hej vänner!

Nu är de bara några få puttiga dagar tills sm! Jag är så spänd nervös och glad samtidigt, det ska bli så kul att stå på golvet igen!

Nu i helgen hade vi vår sista samling inför sm vilket avslutades med ett genrep. Jag är nöjd med min egen insats trots ett pjuttigt fall ( på ett varv som jag inte förtränade på).
Hela lördagen spenderades i friståendehallen för att pilla på det lilla sista. Det gick fantastiskt bra för samtiliga och de såg väldigt mycket bättre ut än tidigare!
Vi spenderade lördagkväll tillsammans hemma hos Oscar Andersson med TACOS och mycket gott snack!

Nu i veckan ska jag endast träna tillsammans med Lugi mixen och fick därför LEDIGT på måndag ?!? hur sjukt är inte det ? Den spenderade jag i soliga Malmö, planering stod på schemat men de blev mest sola och chilla!

Bjuder här på en ”Summer-sault” 😉

 

 

Dagens ”coach Hs hittepå”: Res dig upp! Varje gång du trillar så är du ett steg närmare att lyckas! Man blir inte bättre på något genom att sätta sig ner och ge upp! ”Det är i motvind som drakar flyger”  – Någon vis person

Kommentera

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.