Sveriges längsta lag

Tidigare under veckan har det pratats om lite medellängd på olika damlag som ska ställa upp på SM, de tävlade i vilket lag som var kortast – och då skulle jag vilja passa på att starta en egen tävling och se om någon tänker utmana oss i den. Sveriges längsta lag, är tävlingen och jag skulle gissa på att vi i GF Fram vinner den faktiskt. I år har vi dock 2 kortare grabbar med oss än vi hade förra året men jag tror fortfarande vi lyckas få en medellängd på över 180 cm. Kan återkomma med exakt längd inom kort om det är av intresse för folk.

Tyvärr har jag lite tråkiga nyheter den här veckan. En av våra duktigaste killar i laget fick beskedet i veckan att han fått en stressfraktur i benet och inte kommer kunna vara med på SM i år. Det är alltid sjukt trist när sånt händer och det blir liksom både jobbigt fysiskt och psykiskt för lagen – särskillt när det redan var knapert med reserver innan det.. Plan B får dessvärre bli att sänka likavarvet på tumbling vilket är sjukt trist men inget man kan göra något åt.. Vi har drabbats av ytterliggare 2 skador på gymnaster som annars hade kört många varv tävlngen under våren och det gör det liksom lite extra tungt när det nu är så nära. Men vi låter inte det sänka oss, vi ska gå in på arenan nästa helg och ge allt i alla fall!

På måndag har vi genrep på gymnastikens hus i Helsingborg. Klockan 20.15 börjar det och det är både vi och Teamgym Helsingborg som kör en genomkörare då så vill man komma och kolla och hejja så är man varmt välkommen.

Dagens bra idé är att ta alla möjligheter du kan i din karriär, tacka ja till erbjudanden du får och var inte rädd för att öppna nya dörrar eller ta nya chanser. År 2010 fick jag och en dåvarande lagkamrat ett erbjudande om att stötta upp Kämpinges mixlag på JEM det året men vi blev rekomenderade av vår förening att tacka nej då föreningen inte hade tjänat på det. Men nu i efterhand ångrar både jag och Felix (den tidigare nämnda dåvarande lagkamraten) att vi inte tog chansen då det hade varit en riktigt kul upplevelse och det hade varit skönt att få känna på hur det är att tävla en internationell tävling innan mitt första seniorEM som var 2014

Det var allt för mig den här veckan, ha det fest så ses vi på SM

Gast out

Kommentera

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.